Aanbod

Wij zijn een huisartsengroepspraktijk.
Alle artsen in onze praktijk zijn geconventioneerd.


Telefonisch contact

Voor dringende zaken en om een afspraak te maken, kan u ons van maandag tot vrijdag telefonisch bereiken tussen 7u30 en 19u00. Voor een kort advies of een labo-uitslag, kan u uw arts iedere voormiddag van 12u00 tot 12u30 en iedere namiddag van 16u00 tot 16u30 persoonlijk bereiken. Voor uitgebreider advies, een volledige bespreking van uw uitslag, voorschriften, attesten enz. vragen we u vriendelijk om op raadpleging te komen.

Afspraken

Wij werken enkel op afspraak. Ook voor dringende afspraken worden iedere dag raadplegingen vrij gehouden. Mogen we u vriendelijk vragen om 1 afspraak per persoon te maken en ons op de hoogte te brengen als u verhinderd bent, dan kan een andere patiënt in uw plaats geholpen worden. Indien er online geen afspraken meer mogelijk zijn, kan u steeds telefonisch nog een afspraak maken voor een dringend probleem.

Huisbezoeken

U kan een huisbezoek aanvragen als u onmogelijk naar de praktijk kan komen. Voor een huisbezoek dezelfde dag, graag bellen vóór 10u00 ’s ochtends. De praktijk blijft wel de beste plaats om u als arts te onderzoeken en behandelen.
Huis van Emma heeft een geografisch beperkt gebied waarin huisbezoeken mogelijk zijn. U kan steeds navragen of uw adres binnen dit gebied gelegen is.